Tiden går fort! Dags att börja tänka på förlossningen snart m.m.

Japp på måndag går jag in i vecka 34 och känner att det är dags att börja fundera på att packa bb-väskan så man vet att man har allt med om bebis skulle vilja komma ut till oss tidigare..Visst inte hela världen om man inte har med allt då sambon kan hämta det efteråt men känns ändå onödigt om man har chansen att fixa så det blir så enkelt som möjligt även för honom. Sen kanske man bör skriva ett såkallat förlossningsbrev. Det har jag inte tänkt på alls. Men läst och förstått att det kan va väldigt bra att skriva ner hur man vill ha det när de gäller bedövning m.m. Barnmorskan frågade också sist om jag hade skrivit ihop något. Men så svårt tycker jag. Då lär man ju ha en skrivare också..Min handstil är det nog ingen som förstår :-) Oj Oj Oj finns lite att fundera på iallafall! Inatt drömde jag att jag började blöda för fullt och att bebis kom tidigare..Den hade massa hår och stora ögon haha. Så tror jag inte det blir men man vet ju aldrig :-).

Snart är det dags att mysa med bebis, amma, byta blöjor m.m. Blir nåt väldigt speciellt för mig!!! Har ju velat haft barn så så länge och nu om 53 dagar är det äntligen dags..Hoppas på att inte behöva gå över tiden:-) Är ju jobbigt redan att gå och vänta!
Fint till Jul! Skulle vilja ha:-)

Klänning

399,00 kr

Leggings, organic cotton

99,00 kr


Ingenting känns kul längre!!!!!!!!!!!!!

Har tappat lusten för precis allt tror jag. Finns inget som verkar glädja mig mera. Tråkigt att alltid känna att man vill bort från allt. Alla krav man har på sig själv och allt som måste göras dag ut och dag in. Det ger mig liksom ingenting..Känns bara som en stor plikt att leva överhuvudtaget..Trött på mig själv!! Snart är det jul också och jag känner ingen glädje inför det heller..Ska väl vara det att det är nära tills barnet kommer då. Men annars känns det mest som massa saker man ska göra och har aldrig riktigt njutit av julen riktigt. Har väl inte varit nå bra erfarenheter direkt antar jag. Visst är det mysigt med ljus o alla julpynt m.m men inget måste för min del. Är väl mera att det ska se bra ut hemma. Man förväntas ju pynta och allt sånt så då får man nog göra det också. Vi skulle behöva köpa julgardiner. Har till köket men inga som är riktigt fina..Nu ska jag laga mat snart sen är det dags att vänta på att man får gå och lägga sig igen..

What a life to live!


Så var man hemma igen..

Sambon kom tillslut och nu sitter jag och äter en fryspizza:-). Hundarna har tuggat lite vildsvin och sambon har gått och lagt sig. Ska kolla på 2 1/2 män sen blir det nog sängen för mig. Får se om man kan somna inatt efter denna dag. Haft det trevligt men mycket tankar om jobbiga saker.

Natti Natti


Saknar dig min älskade vän!

ZINGOSåå vacker och så tillgiven mot mig!Du följde med mig överallt♥Du var det bästa i mitt liv!!!Vi hade det så kul på agilitybanan och du var så duktig...

Du var och kommer alltid att vara min stolthet!!!


Vad skriver man i en blogg egentligen:-)

Har ingen ork lr lust att blogga för det mesta men känns ändå skönt när man väl skrivit några rader. Men oftast blir det ju bara en väldig massa gnäll om hur man mår m.m. Men om det nu är jag, så får det nog vara så antar jag ;-). Sambon och jag firade 2 års dagen i lördags. Vart middag på en kina restaurang i Gävle..Var riktigt gott! Sambon fick också skjuta en älg för vår älskade Blixten. Helgen har varit ovanligt mysig faktiskt..Antar att det är för att jag och sambon vart tillsammans rätt mycket. Men just nu sitter jag hos Johanna och försöker tänka positivt när det gäller livet..Har så svårt att få bort ångesten som jag känner hela tiden..Livrädd för så mycket..Drömmer äckliga mardrömmar m.m. Borde ringa min psykolog kontakt igen men känns som dom bara skiter i en så har svårt att va klängig liksom. Håller allt för mig själv istället vilket inte blir bättre. Känner mig inte komplett! Allt ansvar alla måsten när man mår som man gör är tufft. All press man har på sig själv och allt man inte kan leva upp till är bara för mycket. Ska iallafall på bio med Johanna ikväll..Kul att göra nåt annat än att sitta hemma :-)


55 Dagar kvar tills ängeln ska komma nu


RSS 2.0