Ätit thaimat

Har precis ätit thaimat med sambon och Johanna..Var mumsigt som vanligt! Nu är det snart dags att gå ut med Milo igen..Måste försöka komma ut lite mera för konditionens skull och för hundarna självklart. Kan ju inte sega ihop helt för att man är gravid..Inte alltid så lätt att röra sig så mycket men vissa dagar är ju bättre än andra. Längtar tills jag kan börja gå på gym och få känna sig lite nyttig..Tråkigt att gå själv bara så får tvinga med mig Johanna kanske:-) Sola vill man ju också gärna göra! Allt för att få bättre självkänsla och självförtroende. Får se vad man hittar på ikväll..Blir nog nån film kanske! Usch mår inge vidare som vanligt men försöker att inte tänka för mycket på vad som orsakar det just nu. Men tufft att känna att man aldrig får nån klarhet i saker o känna all osäkerhet och ångest.

 


Mår så dåligt av ångest och all oro att jag får kroppsliga symtom och måste kräkas m.m.

Har redan så dålig självkänsla så när jag och sambon känner att vi inte riktigt har det på samma sätt som förr mot varann kan jag inte låta bli att undra vad som orsakar och orsakat det. Jag känner mig oatraktiv pga min ökade vikt och trots att jag inte var gravid tidigare i vårt förhållande kände jag precis samma sak. Jag är för tjock och vill väga ca 75 kg iallafall och kunna ha stl 40/42. Nu väger jag över 100 kg och har stl 48 :-(
Jag vill kunna ha fina kläder och allra helst underkläder som min sambo kanske kan tycka att jag är fin o sexig i. Känns som att det är jag själv som gör att vi inte har de som vi bör ha det..Mycket har ju hänt under vår tid tillsammans och mycket jag ångrar. Men just nu trycker jag ner mig själv i botten och tycker inte jag kan va värd något speciellt. Trots att jag försöker få allt att funka och prata om hur man känner m.m så tar det nånstans stopp. Varför vet jag inte riktigt. Jag vill ha det perfekta förhållandet och vara den perfekta tjejen som verkligen känner sig värd något.


RSS 2.0